NOUTĂȚI

Placari exterioare cu thermowood


O modalitate practica, din ce in ce mai prezenta in mediul urban, o reprezinta definirea personalitatii moderne a unei cladiri, prin fatade ample, placate cu diferite materiale lemnoase sau  compozite. Avantajul major al unei asemenea fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu so...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Usi interioare


Usile interioare realizeaza conectarea spatiilor, ofera protectie, confort, izolare fonica si termica. Constructiv, usile pot fi usi pe toc simplu sau usi cu captuseala si pervaze care imbraca grosimea peretilor adiacenti. Foaia de usa poate fi executata ca si blat sau cu ochiuri de geam. Odat...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Pluta in designul interior


Pluta este scoarta stejarului de pluta (Quercus Suber), ceea ce inseamna ca este un tesut natural 100%. Structura sa consta in celule microscopice in forma de fagure din suberina si lignina, pline cu aer. Alti compusi identificati in compozitia sa chimica, dar in cantitati mai mici, sunt polizaharid...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Intretinere lemn


Pentru o rezistenta si o durabilitate sporita, tamplaria de lemn expusa factorilor de mediu extern (soare, ploi, praf, ger, fum, etc) necesita verificari si intretineri periodice (de doua ori pe an). Finisajul ferestrelor de lemn este executat in trei straturi (bait, grund, lac), grosimea acestui...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Esente lemn


  Speciile de lemn folosite in tamplarie pot face parte din familia rasinoaselor sau a foioaselor.  In cele ce urmeaza vom incerca sa va prezentam cateva informatii legate de esentele folosite.   PIN NORDIC  Pinus sylvestris (Pinaceae) Pinul este un gen de&n...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

NOU - Placari interioare


In ultima perioada, placarile interioare sunt din ce in ce mai folosite, datorita aspectului elegant si original  al acestora, ce transmite caldura si naturalete, fiind usor de imbinat cu orice  stil: calsic, rustic sau modern, al designului interior. Peretii interiori si finisajul aces...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

PROMOTIA LUNII DECEMBRIE - sticla tripan la pret de termopan


Din puct de vedere constructiv, ambele tipuri de pachete folosesc sticla. Pentru un geam termopan se folosesc doua foi de sticla, in timp ce pentru un geam tripan trei foi de sticla.  Foarte importante sunt insa distantele dintre foi si gazul introdus. Avantajul unui geam tripan este, pe ...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

Avantajele tamplariei lemn-aluminiu


In materie de tamplarie lemn-aluminiu putem spune ca inca din denumirea ei reiese faptul ca combina avantajele oferite de cele doua materiale: lemn si aluminiu. Asadar, pentru ferestre si usi de calitate superioara, aceasta poate reprezenta o alegere mai mult decat potrivita. Iata de ce: sinte...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT

Angajam repzentant tehnic vanzari pentru punctul de lucru din Dumbravita


Cautam coleg job full / part time pentru punctul de lucru din Dumbravita! In ce consta locul de munca?  Job part / full time, program flexibil – se stabileste de comun acord Crearea de profiluri clienti in baza noastra de date Identificarea si contactarea potentialilor client...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT
 

PROMOTIA LUNII OCTOMBRIE 5 ani garantie si 5% discount pentru WPC Wood Plastic


Spre deosebire de terasele lemnoase clasice, lemnul compozit necesita o intetinere minima, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacurilor insectelor, nu putrezesc, nu produc aschii si nu crapa. De asemenea, desi profilele compozite de-a lungul timpului isi mod...(citeste mai mult)


CITESTE MAI MULT